Ejerforeningen er udstyret med to forskellige leverandører af Internet og TV produkter. De har begge deres egne forbindelser, og hver lejlighed har derfor mulighed for at vælge hvilken af de to leverandører der benyttes. Dog er der i forbindelse med installation af fiber fra Fibia en aftale om at der opkræves 109 kr. om måneden via foreningens fællesudgifter. Dette skyldes at installationen blev foretaget gratis af SEAS-NVE/Fibia. Disse 109 kr. opkræves derfor uanset valget, men hos Fibia modregnes de 109 kr. på regningen.

 

Fibia

Fibia er en sammenslutning af fiberforretningerne fra SEAS-NVE og NRGi. Selve indholdet leveres af Waoo!

Foreningen opkræver 109 kr. om måneden via fællesudgifterne uanset om lejligheden har produkter fra Fibia eller ej. De 109 kr. modregnes på fakturaen fra Fibia. Installationen i lejlighederne er via fiber direkte til lejlighederne og giver mulighed for Internet, Telefoni, IPTV og KabelTV. Der er trådløs router indbygget i enheden fra Fibia, der er monteret i lejlighederne i nærheden af trappeopgangen.

Find flere oplysninger på Fibias hjemmeside.

http://fibia.dk

Oplever du problemer med dine produkter fra Fibia kan du kontrollere deres driftsstatus inden du ringer til deres kundeservice:

http://fibia.dk/privat/kundeservice/kundecenter/driftsinfo/


Yousee

Foreningen har i mange år været tilsluttet Yousee KabelTV via et returvejsanlæg. Det betyder at Yousee kan levere alle deres produkter som Internet, telefoni, IPTV og KabelTV i foreningen. Yousee er en af de stærkeste TV leverandører på det danske marked og har måske netop de produkter der passer på dig. Vær dog opmærksom på at du selvom du vælger Yousee som leverandør skal betale 109 kr. om måneden for fibertilslutningen til Fibia.

Se nærmere om Yousee's produkter på deres hjemmeside.

http://yousee.dk

Oplever du problemer med dine tjenester fra Yousee kan du undersøge deres driftsinformation inden du kontakter deres kundeservice.

http://yousee.dk/hjaelp_og_support/driftsinformation.aspx